divendres, 20 de desembre del 2019

LA COFRADÍA DEL CRISTO DEL BUEN AMOR ORGANITZA UN ASSAIG SOLIDARI EN LA SEVA RECOLLIDA ANUAL D'ALIMENTS


Aquest diumenge 22 de desembre, la Cofradía del Cristo del Buen Amor y Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista organitzarà un assaig solidari pel barri del Port de la ciutat.

Aquest assaig comptarà amb la presència dels germans costaleros i l’acompanyament de l’Agrupació Musical Cristo del Buen Amor. D’aquesta manera, el pas de Crist recorrerà els carrers de barri per recollir les donacions d’aliments no peribles de tots els confrares i veïns que s’acostin a aquest nou acte i tancar així la V Recollida d’Aliments que organitza la Cofradía durant el temps litúrgic d’Advent.

L’assaig començarà a l’Església de Sant Nicolau de Bari, seu de la Cofradía, i recorrerà els següents carrers: Pau del Protectorat, Barcelona, Sant Miquel, Nou de Santa Tecla, Smith, Castaños, Reial, plaça de los Carros, Apodaca i plaça Prim, per entregar els aliments recollits a Càritas de la Parròquia de Sant Joan Baptista. El pas i l’Agrupació Musical tornaran a l’església de Sant Nicolau de Bari pels carrers Sant Magí, Cartagena, Rebolledo, Sant Miquel, Barcelona i Pau del Protectorat.

Al nostre pas pel carrer Nou de Santa Tecla, la Asociación Cultural y Folklórica Andaluza de Tarragona col·laborarà amb la nostra Cofradía amb un lliurament d’aliments no peribles. Igualment, l’Associació de Veïns de Barri de l’Port, amb seu al carrer Reial, farà el mateix al nostre pas pel seu local social per col·laborar amb aquest assaig solidari.

A més, durant aquesta jornada totes aquelles persones interessades en provar l’experiència de ser costalero o costalera podran fer-ho amb el degut assessorament i bon criteri dels capataces de la nostra Cofradía.

La Cofradía convida a tots els tarragonins, confrares, familiars i amics, així com als veïns del barri del Port, a participar en aquesta iniciativa solidària.