dijous, 14 de novembre del 2019

27a. EDICIÓ DELS PREMIS "EL REC MAJOR" I "MEDALLA DE SANT LLORENÇ"

Demà divendres 15 de novembre, a les 8 del vespre, al Saló de Plens del Palau de la Diputació de Tarragona, passeig de Sant Antoni 100, tindrà lloc el lliurament dels premis “El Rec Major” i “Medalla de Sant Llorenç” que, com ja és tradició, cada any atorga el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre.

Els guardons, que ja arriben a la seva 27ª edició, reconeixeran la tasca de diferents personalitats i empreses implicades en el món agrari i que donen suport a l'entitat. Aquest any, “El Rec Major” serà atorgat al  Sr. Jaume Alsina Calvet  de l’empresa Bon Àrea, a la Sra. Merche Dalmau Cortés de celler Clos Galena i al Sr. Xavier Martínez Serra de l’empresa Fruselva. Les  Medalles de Sant Llorenç seran concedides a la Sra. Tecla Amigó Iglesias de Floristeria Romeu, al Sr. Joan Tous Gomà-Camps president del COAC Tarragona i al Sr. Josep Maria de Goya i García de Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona.

L’acte es clourà amb la interpretació de dues peces musicals a càrrec de la Coral Gregal i d’un aperitiu al patí de la Diputació. La cerimònia d’entrega està oberta a la tota la ciutadania que hi vulgui assistir.