dimarts, 10 de juny del 2014

PREMIS CONCURS DE FOTOGRAFIA I FOTOGRAFIA JOVE 2014

Premiats als concursos de fotografia
Foto Cedida per E.G.S.
El passat dia 29 de maig va tenir lloc al Centre Tarraconense El Seminari el lliurament dels premis dels concursos de fotografia i fotografia jove 2014. Aquest certamen convocat per l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona va tenir els següents premiats:
En el Concurs de fotografia el primer premi va ser per Emilio Garcia Salgado, per la seva obra “Davant la Catedral”. El segon premiat va ser Oriol Ventura Pedrol, per la seva fotografia titulada “Divendres Sant a Tarragona”, i el tercer premi va ser per Carme Ribes Moreno que va presentar la seva obra “Llums al capvespre”.
Pel que fa al  Concurs de fotografia jove, el primer premi va ser per Marc Vidal Ribes per la seva obra “Calvari”. El segon premi va ser per Javier Sobradillo Piqué amb la seva obra “Soledad con plenitud” i el tercer premi va recaure en l’Eric Pujol Pedrol, per la seva fotografia “Passió rendida”.
Qui vulgui veure aquestes fotografies juntament amb d’altres presentades al concurs podeu fer-ho fins dissabte vinent 14 de juny a l’exposició situada a l’entrada del Centre Tarraconense El Seminari.

Per una altra banda, dilluns vinent 16 de juny tindrà lloc al mateix centre l’acte de lliurament de premis del concurs de dibuix i narrativa.

CONCURS DE FOTOGRAFIA 2014




 CONCURS DE FOTOGRAFIA JOVE 2014