dimarts, 28 de setembre del 2021

AQUEST DISSABTE LA SANG I LA SOLEDAT CELEBRARAN LA SEVA DIADA

Aquest proper dissabte, dia 2 d'octubre la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i la Congregació de Senyores sota la invocació de la puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat celebraran de manera conjunta la tradicional DIADA DE LA SANG que normalment tenia lloc a principis de juny i que aquest any s’ha traslladat a aquest proper cap de setmana.

Els actes donaran inici a les 12h amb la celebració de la Santa Missa a l'església de Natzaret. A continuació donarà inici l'acte de lliurament de distincions i s'acabarà amb l'actuació del Cor InCrescendo.

La Congregació de Senyores de la Soledat lliurarà el guardó de la Mare de Déu de la Soledat a la congreganta número 1, la Sra. María Josefa Prat López de Salamero.


La Congregació de la Sang lliurarà com és habitual les insígnies d’argent a tres congregants: Sr. Josep Maria Roig Nin, Sr. Joan Anton Cortés Ascaso i Sr. Francesc Serres Martí.


Els Armats de La Sang, donaran també una distinció al Sr. Joan Josep Morro Grau per la seva pertinença al grup durant 25 anys.