Arxiu sonor

L'ARXIU SONOR DE LA SETMANA SANTA DE TARRAGONA
La música
Els sons
Les retransmissions
Els reportatges

MARXA DE PROCESSÓ "SETMANA SANTA A TARRAGONA"

Marxa de processó dedicada a la Setmana Santa de Tarragona, composada per Juan Bautista Meseguer Llopis l’any 2005 i interpretada per la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona. La característica principal d'aquesta marxa és que el compositor la personalitza simulant el ritme que els armats segueixen amb les llances i els tambors durant la Processó del Sant Enterrament, recreant un ambient molt propi de la Setmana Santa a Tarragona.


MARXA DE PROCESSÓ "NUESTRO PADRE JESÚS"

Marxa de processó d'Emilio Cebrián Ruíz interpretada per la Banda Soria 9. Aquesta marxa és històricament molt cèlebre a la nostra Processó.1985 RECOLLIDA DE MISTERIS. RÀDIO MAR TARRAGONA

Divendres Sant 1985. Breu resum de la Recollida de Misteris a la Baixada de Pescateria que va retransmetre la desapareguda emissora Ràdio Mar Tarragona. Es destacable la primera actuació de la Banda de Tambors de la Reial Germandat de Jesús Natzaré.1985 PROCESSÓ DEL SANT ENTERRAMENT. RÀDIO TARRAGONA RCE

Divendres Sant 1985. Resum de la Processó del Sant Enterrament. Retransmissió de Ràdio Tarragona / RàdioCadena Española amb la locució de l'Enric Pujol Cayuelas.MARXA DE PROCESSÓ "VERGE DE LA SOLEDAT"

Marxa de processó dedicada a la Verge de la Soledat de Tarragona, composada per Óscar Miguel Losada l’any 2015 i interpretada per la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona. 
MARXA DE CCTT "RETORN DEL CALVARI"

Marxa de processó dedicada al pas "El Retorn del Calvari", composada per David Moya Díaz l’any 2019 i interpretada per la "Banda de Cornetas i Tambores Sones de Pasión".