dijous, 21 de maig de 2015

LA FUNDACIÓ PRIVADA MÚTUA CATALANA S'AFEGEIX A LA MUSEÏTZACIÓ DE SANT AGUSTÍ

El president de l'Agrupació d'Associacions de la Setmana Santa, Joaquim Julià, i el president de la Fundació,
Joan Josep Marca, durant l'acte de signatura del conveni de col·laboració. Fotografia: fundaciomutuacatalana.org
La Fundació Privada Mútua Catalana (FPMC) ha signat un conveni amb l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa amb l'objectiu de col·laborar en el projecte de museïtzació de l'església de Sant Agustí. A tal efecte l'entitat mutualista destinarà enguany una aportació de 2.500 €, tal com van signar recentment el president de l’Agrupació, Joaquim Julià, i el de la Fundació, Joan Josep Marca.
Segons informa la pàgina web de la Fundació, el projecte o pla museístic dissenyat per l'Agrupació d'Associacions i en el qual s'hi afegeix la Fundació, servirà per mostrar i posar en valor obres i peces que han estat amagades i tancades durant molt de temps. També s’inclou la digitalització d’actes vinculades a la Setmana Santa i als gremis de la ciutat, amb més de tres segles d’antiguitat.
Joaquim Julià recordà que l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa ha endegat el projecte de museïtzació amb l’objectiu de salvaguardar el patrimoni de la Setmana Santa tarragonina distribuït per tota la ciutat (a locals públics, centres religiosos i domicilis privats) per exposar-ho a l’església de Sant Agustí, també coneguda com a església dels Sants Reis, que ja conserva actualment deu passos de la Setmana Santa.

Cap comentari:

Publica un comentari