dimarts, 17 de març del 2015

LA SANG PRESENTA LA SEVA REVISTA

Josep Maria Solé va presentar ahir al vespre la que fa número 32

Portada de la Revista
La Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist va presentar, ahir al vespre, el seu opuscle.
L’expresident de l’entitat i també de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa, Josep Maria Solé, va ser l’encarregat de liderar l’acte. Així, va subratllar el bon estat de salut de la congregació. «Crec que l’assistència i la participació a la Setmana Santa ha estat constant i, des que era president, ha anat en augment», va manifestar. A més, va afirmar que «estem en un dels millors moments».
Per la seva banda, el president actual de la Puríssima Sang, Josep Maria Fortuny, va assegurar que «cada any, s’incorpora gent nova, sobretot a la banda de timbals». Aquesta està formada per una trentena de músics. Actualment, la congregació compta amb prop de 800 socis, entre els quals també se’n destaquen els armats. La presentació del programa revista La Sang 2015 també va servir perquè l’església de Natzaret lluís amb més força que mai. Amb la posada en marxa de l’església de Sant Agustí com a seu i Museu de la Setmana Santa, el centre de culte de la plaça del Rei deixa de resguardar tres passos d’altres confraries.
En l’acte també hi va participar l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros; el president de l’Agrupació d’Associacions de la Setmana Santa, Joaquim Julià; el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvé; i el recentment nomenat prefecte de la congregació, Josep Queraltó. 

VÍDEO TAC12