dimarts, 9 de setembre del 2014

II CONCURS DE FOTOGRAFIA JOVE, BANDA DE L'ORACIÓ A L'HORT

Cartell anunciador del Concurs de Fotografia Jove
La Banda de l’Oració a l’Hort, de l’Associació La Salle, ha tornat ha convocar per segon any consecutiu el Concurs de Fotografia Jove “Banda l’Oració a l’Hort”. En aquesta edició, l’exposició es durà a terme durant els dies 8 i 9 de novembre al local de l’Associació La Salle, al carrer Méndez Núñez, 14 -2n. Pis.
L’edat per participar al concurs ha d’estar compresa entre els 16 i 35 anys, i es poden enviar fins a un total de 5 fotografies relacionades en la Setmana Santa tarragonina, en qualsevol de les seves vessants, siguin artístiques, d’assaigs, processons, viacrucis, misteris o elements patrimonials.
La mecànica per triar al guanyador és la mateixa que la de l’any passat: Durant els dos dies d’exposició, els que la visitin triaran mitjançant un sistema de punts, la foto guanyadora. La organització del concurs ressalta que s’acceptaran fotografies realitzades a través de qualsevol dispositiu digital, incloent-hi els smartphones. També ressalta que si be les fotografies presentades poden estar retocades digitalment en quant a lluminositat i colors, no seran vàlides les que siguin muntatges fotogràfics.
El dia 9 al migdia tindrà lloc l’entrega del premi pel guanyador que consistirà de dues entrades pel parc temàtic Port Aventura.
La data límit per enviar les fotografies és el 26 d’octubre.
Des de “Setmana Santa TGN” us encoratgem a participar-hi, com a concursant, i si més no, -si sou majors de 35- a veure l’exposició i triar la foto que més us agradi.

Per obtenir més informació, podeu dirigir-vos a les xarxes socials de la banda: