dijous, 7 de novembre de 2013

2011-2013. SEGON ANIVERSARI DEL BLOC DE LA SETMANA SANTA TGN

Fotografia de Jordi Espigó
Avui celebrem el segon aniversari del nostre bloc dedicat a la Setmana Santa de Tarragona. Aquest projecte va néixer fa un parell d’anys amb el ferm propòsit de fer arribar als confrares, congregacions, germandats i gremis de la nostra ciutat totes les notícies i actes generats a l’entorn de les  mateixes i de la Setmana Santa en general.
Molts són els continguts i apartats que podeu trobar al bloc, des de l’Agenda, Història, Cartells, Opuscles, Vídeos, Confraries i Misteris, fins als enllaços als vídeos i programes emesos de Tac12 dedicats a la Setmana Santa. També s’han afegit aquest any dos col·laboradors, Josep Maria Sabaté, cronista de la Ciutat i de la Setmana Santa de Tarragona i Pascual Porcar, confrare tarragoní resident a València el quals ens donaran periòdicament la seva visió dels dies sants.

Com a anàlisi del que han estat aquest dos primers anys, podem dir que el bloc ha estat visualitzat 27.448 vegades. En aquest apartat podem destacar que 24.326 visualitzacions han estat des de l’Estat espanyol, 1.477 dels Estats Units, 428 des de Rússia, 343 d’Alemanya i 104 de França entre d’altres. Podeu veure l’estadística en la fotografia de la dreta.

A la fotografia de sota podeu veure que la  pàgina més vista es l’Agenda amb 1.404 visites seguida de Setmana Santa 2013 amb un total de 1.018 on es poden visualitzar tots els programes i noticies emeses a Tac12 sobre la Setmana Santa 2013. Tot seguit és l’apartat Vídeo amb un total de 766 visites. Cal destacar també els vídeos del nostre Canal YouTube, amb un total de 3.530 visualitzacions, essent el més vist el de la Recollida de Misteris de l’any 2010 amb un total de 874 visualitzacions. En segon lloc el vídeo de la Processó del Sant Enterrament del mateix any amb 585 i en tercer lloc el de la Primera sortida a espatlles del pas de la Presa de Jesús del 1992 amb 581 visualitzacions.
Gran part de les visites al bloc es deu principalment als enllaços provinents de la pàgina de Facebook que en dos anys ja te 506 seguidors i de Twitter amb 174.
Esperem que aquestes estadístiques es vagin multiplicant en els propers mesos i us convidem a participar-hi activament tant a través del bloc on podeu deixar els vostres comentaris a les entrades, com a través de les xarxes socials.

Des d’aquestes línies us diem Moltes gràcies! a tots els que seguiu el nostre bloc de la SETMANA SANTA DE TARRAGONA i Per molts anys!, ja que sense vosaltres aquest bloc no tindria sentit. 

Cap comentari:

Publica un comentari