dilluns, 21 d’octubre del 2013

DISSABTE ES VA CELEBRAR EL PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA JOVE DE SETMANA SANTA “BANDA LA SALLE TARRAGONA”

El passat dissabte al local de l’Associació La Salle Tarragona es va inaugurar l’exposició de fotografies del ‘Primer concurs de fotografia jove’ organitzat per la seva Banda de Timbals. Cal destacar la gran qualitat de les 29 fotografies presentades al certamen i també la bona tasca dels organitzadors, no tan sols per la encertada presentació de les obres sinó per la mecànica emprada per triar la imatge guanyadora.
Participants i premiats del certamen. Foto: Selene Red Summers
Des de les deu del matí i fins a les sis de la tarda, tothom qui s’acostava a contemplar l’exposició rebia una butlleta on es triava amb un sistema de punts les tres millors fotografies.

La fotografia guanyadora va ser per “CRUELTAT” de Selene Red Summers amb una magnífica instantània del pas de la ‘Primera Caiguda’ dit també ‘El Cirineu’ a la plaça del Rei. Selene, que va rebre en les votacions un total de 38 punts, va ser premiada amb dues entrades al parc temàtic Port Aventura.

En segona posició i amb 27 punts, la foto escollida va ser “PANORÀMICA DE LA PLAÇA DEL REI” i en tercera posició amb 22 punts, la foto “ORACIÓ A L’HORT”, ambdues instantànies presentades per Salva Molina.
Esperem que aquest ‘Primer Concurs de Fotografia Jove de la Banda La Salle Tarragona’ tingui continuïtat en el futur i arribi a ser en pocs anys, un acte de referència entre els que s’organitzen al voltant de la nostra Setmana Santa.     

Primer premi. "CRUELTAT" de Selene Red Summers

Segon premi. "PANORÀMICA DE LA PLAÇA DEL REI" de Salva Molina

Tercer premi. "ORACIÓ A L'HORT" de Salva Molina