dissabte, 23 de març del 2013

TARRAGONA JA VIU L'EMOCIÓ DE LA SETMANA SANTA

Viacrucis del Pagesos d'ahir.  - Foto: Juan Luís Nogués Sánchez
El viacrucis, primer, i la processó pels carrers de la Part Alta que, desprès, va organitzar ahir per la tarda el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, són signe inequívoc de que les dates centrals de la Setmana Santa s'apropen i de que la ciutat i especialment el seu nucli històric ja viuen amb passió unes dates tan assenyalades.
El Gremi de Pagesos va realitzar primer un viacrucis per l'interior de la seva església, la de Sant Llorenç, i posteriorment va celebrar la seva tradicional processó pels carrers de la Part Alta, sortint de la pròpia església i passant per carrers tant emblemàtics del casc antic de Tarragona com les Coques, Merceria, Plaça de les Cols, Plaça del Rei, Santa Anna o la Plaça del Fòrum entre d'altres. 
Poc desprès, a les 21.00, començava en el Teatre Tarragona la Passió segons Sant Joan, per la que s'havien esgotat les entrades, amb l'actuació de l'Orquestra Simfònica del Vallès, el Cor Ciutat de Tarragona, el Cor de Cambra de l'Auditori de Lleida, el Cor Tyrichae de Tortosa i la Coral Ginesta de Cervera. Tot això va suposar un preludi del que vindrà a partir de demà i especialment al mati  amb l'inici de les jornades centrals de la Setmana Santa.

Article de Redacció extret del Diari de Tarragona (23.03.2013)