dimarts, 5 de març del 2013

LA BANDA DE TIMBALS DEL PAS DE LA FLAGEL·LACIÓ PARTICIPARÀ DISSABTE EN UNA TROBADA DE BANDES DE SETMANA SANTA A OSCA

Cartell de la Trobada

El proper dissabte 9 de març, la Banda de timbals del Pas de la Flagel·lació de la R. i V. Congregació de la Puríssima Sang de N.S.J. participarà al VII Encuentro de Bandas "Sonidos de la Semana Santa" que es realitzarà a la ciutat d'Osca, a l'Aragó. Aquesta trobada començarà amb un seguit d'actuacions lliures per diferents indrets concorreguts de la ciutat a càrrec de totes les bandes convidades, des de les 11h. fins a les 17h. A partir de les 18h., i per concloure l'acte, es realitzarà una desfilada pels carrers més importants d'Osca on es mostraran els sons característics de la Setmana Santa dels diferents llocs d'on procedeixen les bandes participants. 
Hi prendran part un total de 38 bandes de Setmana Santa, essent la Banda de timbals del Pas de la Flagel·lació l'única representant de Tarragona i del conjunt de Catalunya. 
Banda de Timbals del Pas de la Flagel·lació.  Foto: Maite Fonoll
Jordi Anglès Jové, responsable musical de la banda, explica que «creiem que aquesta és una molt bona oportunitat per a poder exportar a d'altres indrets la cultura i més en concret, la música, de la nostra ciutat arreu del territori, així com també tenir la opció de potenciar tota la feina que es realitza a casa nostra».