dimarts, 6 de novembre de 2012

PRIMER ANIVERSARI DEL BLOC 2011-2012

Aquest mes de novembre celebrem el primer any de funcionament d'aquest bloc dedicat a la nostra Setmana Santa de Tarragona. Aquest projecte va néixer amb el ferm propòsit de fer arribar al ciutadà i als confrares de totes les confraries, congregacions, gremis i germandats de la ciutat totes les notícies i actes generats per les mateixes, però no només durant els dies sants sinó les que es fan durant tot l'any. 
També li hem volgut dotar de contingut audiovisual, sonor, documental i properament anirem completant amb un aspecte imprescindible de la Setmana Santa, la seva història, mitjançant articles històrics i documentals. 
Un altre de les novetats que podem anunciar es l'obertura ben aviat d'un nou apartat que serà la Bibliografia i sobretot la dels opuscles editats per les diferents entitats amb el seu índex d'articles i autors per facilitar la seva consulta. 
Amb aquestes novetats i amb altres que ja anirem informant en el seu moment, esperem convertir-nos en una finestra d'informació i actualitat de referència dins el grup de webs i blocs de la Setmana Santa tarragonina. 

L'anàlisi que podem fer del primer any de funcionament del bloc es satisfactori, dons hi han hagut 4407 visitants d'arreu del món amb un total 10466 pàgines vistes. En aquest apartat podem destacar que 9599 pàgines vistes han sigut de visitants de l'estat espanyol i que 531 ho han estat dels Estats Units. Podeu comprovar aquesta estadística en la fotografia de l'esquerra.
També podeu veure en les següents fotografies de l'estadística que la pàgina més sol·licitada es la de l'Agenda amb 757 visites seguida de l'apartat Vídeo amb 469. També el recull de vídeos de la Setmana Santa 2012 ha tingut 324 visitants.
De les 43 publicacions o escrits el més llegit ha estat "Novetats a la Recollida de Pasos" publicat el 4 d'abril amb un total de 281 visualitzacions de pàgina.
Gran part de les visites a les pàgines del bloc es deu als enllaços provinents de la pàgina de Facebook que en un any ja te 328 seguidors i de Twitter que amb 10 mesos d'existència ja arriba a la cinquantena.
El 10 d'abril també vam crear la pàgina de Facebook Setmana Santa Antiga, on es comparteixen fotografies i documents de la nostra Setmana Santa fins els anys 90 del segle passat. A dia d'avui 122 amistats segueixen aquesta pàgina.
Per acabar, esperem que aquestes estadístiques vagin multiplicant-se en els propers mesos i us convidem a participar-hi activament tant a través del bloc (on ja es poden deixar comentaris als escrits) o a través de les xarxes socials, enviant fotografies, documents, o debatent qualsevol aspecte o tema relacionat amb la Setmana Santa de casa nostra.


  

              

Cap comentari:

Publica un comentari