dimecres, 31 d’octubre de 2012

10 ANYS DE LA BANDA DEL PAS DE LA FLAGEL·LACIÓ

El proper dissabte 10 de novembre la BANDA DE TIMBALS DEL PAS DE LA FLAGEL·LACIÓ de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Tarragona celebrarà el seu desè aniversari desfilant per la part alta i fent una exhibició a la Plaça de les Cols. Els acompanyaran la Banda de La Salle, La Banda del Sant Ecce-Homo i la Banda de Timbalers de la Confraria de Pescadors. 
Les bandes participants en aquesta exhibició es concentraran a les 16.30h. a la Plaça del Rei i desfilaran pel carrer de Santa Anna, plaça del Fòrum i el carrer Merceria fins a la plaça de les Cols on aproximadament a les 17h. tindrà lloc la exhibició. 
L'any 2001 la Junta Directiva de la Congregació de la Sang va decidir substituir la banda de música, que venia acompanyant el pas de la Flagel·lació, per una banda de tambors que estigués integrada per membres de la pròpia congregació. Sota la direcció de Manuel Sapiña, la Banda va debutar el Dimecres Sant de 2002 a la Processó del Rosari del Dolor. No va poder estrenar-se a la Processó del Sant Enterrament fins un any desprès degut a la suspensió per pluja del 2002.
Actualment la Banda de Timbals del Pas de la Flagel·lació la formen 34 membres i el seu repertori està format per 20 tocs diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari