dilluns, 16 d’abril del 2012

Trobada de Bandes per celebrar el 20è. aniversari dels portants i Banda del pas de la Presa de Jesús



Foto. Associació Pas de la Presa de Jesús

El proper diumenge 29 d'abril, l'Associació del pas de la Presa de Jesús celebrarà el 20è. aniversari de portar el pas a espatlles i de la creació de la Banda de la confraria. 

Per aquest motiu l'Associació del Pas de la Presa de Jesús te previst organitzar els següents actes de conmemoració:  








  • 10:00h: Concentració de totes les bandes de Tarragona a les escales Reials del Moll de Costa. Tot seguit, "cercavila" Encapçalada pels Gegants dels Serrallo amb totes les bandes de les confraries tarragonines en l'ordre de sortida a la processó del Sant Enterrament. 

L'itinerari és: Sortida de l'escala Reïal, Passeig de Marejants, entrada al barri pel Carrer Sant Pere, Carrer Sant Joan, Carrer Gravina, Sortida cap al Passeig de Voramar i Finalització del recorregut, davant de la Pèrgola on està la Golondrina. 

Allí i haurà un entarimat on estaran situats autoritats i els presidents de les confraries.

  • Tot seguit, cada confraria farà una exhibició d'uns 6 - 8 min. aproximadament i en finalitzar l'Associació dels pas de la Presa de Jesús, obsequiarà a cada confraria participant. 

Per finalitzar la jornada, just davant la confraria hi haurà una musclada popular i vermut per a tots. A més per als mes menuts hi haurà inflables per a que puguin gaudir de la festa. 

Sumant-se a la commemoració de l'Associació, els restaurants dels Serrallo oferiran un menú especial per a la gent que vulgui quedar-se a dinar al barri.