diumenge, 14 de febrer del 2016

UNA NOVA PROCESSÓ A LA SETMANA SANTA TARRAGONINA: LA 'PROCESIÓN DE PASIÓN'

El pròxim 19 de març, Dissabte de Passió, a les 19.30 h, La Confraria del Cristo del Buen Amor i Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista realitzarà una Procesión de Pasión en commemoració del XX aniversari de la primera sortida del Cristo del Buen Amor, l'any 1996.
La sortida de la Procesión de Pasión es durà a terme des de l'església de Sant Nicolau de Bari, seu de la Confraria (Pau del Protectorat, 36), i recorrerà alguns dels carrers principals del Barri del Port de Tarragona. 
El recorregut per aquesta processó serà el següent: carrers Barcelona, ​​Sant Miquel, Nou de Sta. Tecla, Smith, plaça dels Infants, Reial, plaça dels Carros, Apodaca, Barcelona i Pau del Protectorat.
La imatge del Cristo del Buen Amor presidirà la Procesión de Pasión i serà acompanyat pels Armats del Gremi de Marejants, que obriran la desfilada processional, per l'estendard de la Confraria, els confrares convidats amb vesta, els confrares del Buen Amor, la bandera i la Banda de Cornetas y Tambores de la mateixa Confraria. 
La intenció i la voluntat de la Cofradía del Cristo del Buen Amor es que la processó tingui continuïtat i es consolidi en els propers anys, sumant-se definitivament a la nòmina de processons i viacrucis de la Setmana Santa tarragonina. 

Cartell de la Procesión de Pasión. http://www.cristodelbuenamor.org/