dimecres, 10 de febrer del 2016

40 DIES! JA ÉS QUARESMA

Foto: Dani Pallejà
40 dies per Diumenge de Rams. Ha començat la compte enrere. Avui Dimecres de Cendra comença la quaresma. Una quaresma que estarà com cada any, plena d'actes organitzats per les diferents confraries, congregacions, germandats i gremis. 
Presentacions d'opuscles, conferències, concerts, mostres de sons, viacrucis i processons s'aniran succeint fins arribar als esperats dies sants, la SETMANA SANTA 2016.
De moment ja coneixem els primers actes d'aquesta quaresma. Divendres al vespre tindrà lloc a l'església de Sant Agustí la presentació del Cartell. Una presentació que com és habitual anirà acompanyat d'un concert de la Banda Unió Musical que ens interpretarà diferents marxes processionals i també de l'acte de l'Encesa de la Llum. Uns representants de cada confraria amb les seves respectives vestes i cucurulles aniran apropant-se a l'altar amb els seus ciris que aniran encenent la llum de la quaresma.
Dissabte tindrà lloc a la mateixa església la XXIV edició de les Visions de Setmana Santa. Organitzada per la Congregació de Senyores de la Soledat i l'Agrupació d'Associacions ens acostaran a la Setmana Santa de Cartagena. Concretament la confraria convidada que s'encarregarà de fer la presentació i ens donarà la visió de la Semana Santa cartagenera, és la Cofradía de Californios.

En els propers dies us anirem donant més informació dels actes que s'estan preparant i tindreu a la vostra disposició el programa d'actes complert de la Setmana Santa TGN 2016.