dilluns, 21 de desembre del 2020

RELLEU A LES DIRECCIONS DE LES CONFRARIES DE LA SANG I DEL CRISTO DEL BUEN AMOR

 

La passada setmana es van concretar els relleus al capdavant de les confraries de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist, on d’acord amb els nous estatuts i el procés electoral, el Sr. Rafael Pintado Simó agafà el relleu del Sr. Josep Ignasi Boada Gasulla com a nou sotsprefecte de l'entitat. En aquesta nova junta directiva entren per primera vegada a la seva història dues dones, les Sres. Montserrat Boada i Maria Grau, Majoral 3a i secretària respectivament.

A la vegada, la Cofradía del Cristo del Buen Amor i Nuestra Señora de la Amargura con San Juan Evangelista també escollia una nova Junta Directiva encapçalada pel Sr. Raúl Sánchez Montero, que agafa el relleu del Sr. José Maria Santiago com a Hermano Mayor de la Cofradía.

Aquests relleus al capdavant de les confraries tarragonines no han estat els únics d’aquest 2020, doncs cal esmentar també el que s’esdevingué el passat mes de setembre al Gremi de Marejants quan el seu president, Sr. Jordi Mallol passà el relleu a una copresidència formada pel Sr. Francesc Serijol i la Sra. Maria Bordas.

A tots ells, els hi desitgem molt encert en aquesta nova etapa.