dijous, 7 de novembre del 2019

TORNA "SETMANA SANTA TGN" EN EL SEU 8è ANIVERSARI


Benvolguts amics de Setmana Santa TGN.

Era el divendres 20 de gener de l’any 2017 que publicava un post en que informava, de la celebració del 8è Congrés de Confraries de Setmana Santa de Catalunya que es va fer a Valls. Pocs dies després vaig anunciar l’inici d’un descans. Un descans per motius personals que m’impedien continuar amb el ritme que m’havia exigit des de que el 7 de novembre del 2011 donava llum a aquesta pàgina dedicada a la Setmana Santa de la nostra ciutat.

Molts van ser els amics i seguidors de la pàgina que m’enviaven missatges i em preguntaven el per què d’aquesta inactivitat de la pàgina, que ja no podien trobar la informació dels actes que s’organitzaven.

Durant aquests mesos només s’ha pogut seguir la informació de la Setmana Santa a través del que el bon amic Óscar Puente publicava a la seva pàgina ‘Tarraco Festes’, una pàgina dedicada a totes les festes de la ciutat. Cal dir també que actualment de les 12 confraries, 5 tenen pàgines actives: La Sang, Soledat, Cristo del Buen Amor, Natzarens i Gremi de Pagesos. En aquestes pàgines es poden seguir el dia a dia d’aquestes entitats.

Malauradament però, la Agrupació d’Associacions de Setmana Santa ha estat i continua estant fora del món tecnològic i de la informació en línia. Recordem que l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa va néixer per promocionar la Setmana Santa de la ciutat. Restem a l’espera.

Moltes notícies ens hem perdut durant aquests últims mesos, però avui, 7 de novembre, data en que celebrem el 8è aniversari de la creació de la pàgina puc anunciar que es torna a reactivar, això vol dir que torna amb la recopilació de les notícies que apareixen (cada vegada amb menys freqüència) a la premsa, els actes i els vídeos. També tornaran les columnes d’opinió amb la col·laboració de nous membres i la habitual secció de l’amic Pascual Porcar des de València. Jordi Bertran també continuarà (amb el seu Maireta i Seitó de Quaresma i Setmana Santa) i un servidor també s’atrevirà a donar a partir d’ara la seva opinió i visió de l’actual Setmana Santa i de la que ha de ser en un futur.

Per últim anunciar-vos la recent creació del canal d’informació Setmana Santa TGN, ja disponible a la plataforma ‘Telegram’, on si us afegiu, podreu rebre al vostre mòbil les notícies, vídeos i fotografies que anirem generant.

Agraeixo la vostra comprensió i us animo a que continueu visitant la pàgina i les xarxes socials de Setmana Santa TGN.