divendres, 18 de març de 2016

L'ASSOCIACIÓ JOVE GITANA ESTRENA BANDERA PER AL VIACRUCIS


La nova bandera que s'estrenarà Dimecres Sant
Foto: Daniel Pallejà
L’Associació Jove Gitana de Tarragona estrenarà bandera el pròxim 23 de març durant la celebració, per segona vegada consecutiva, del Via Crucis. 
Han decidit emprar els colors que formen la bandera gitana, el verd i el blau. Des de l’entitat, Miguel Buñuales explica que «hem volgut aportar el nostre gra de sorra i donar pas a una bandera amb l’insígnia de la nostra gent». Aquest element mesura 2 per 1,20 metres i ha estat elaborada amb roba de vellut negre, envoltada d’un serrell de seda negre. Un dels elements més destacat es troba al centre de la bandera. 
Els joves han decidit incloure un altre símbol identificatiu de la bandera gitana, una roda, i tres creus, en representació al Crist de les Tres Creus. El fet més peculiar és que la roda ha estat elaborada mitjançant una impressió en tres dimensions, a través de l’empresa tarragonina GeArt. En conjunt, el disseny de la bandera i la seva elaboració s’ha dut a terme a través de la dissenyadora Moda Viki Tomàs, amb qui va contactar el president de l’associació. Aquest taller elabora dissenys únics i per encàrrec, així com la transformació de peces de roba que, acostumen a no deixar a ningú indiferent.

Cap comentari:

Publica un comentari