diumenge, 30 de març del 2014

QUIN TEMPS FARÀ AQUESTA SETMANA SANTA?

Encara és molt aviat i molt poden canviar les coses, però els pronòstics meteorològics a 15 dies vista són molt favorables per a la Setmana Santa tarragonina.
És l'altre temps dels confrares. El meteorològic. El que ve provocant massa mals de cap als últims anys i potser el que més preocupa cada vegada que arriba la Setmana Santa.
Si recordeu el passat 2013, es va suspendre el Viacrucis del Serrallo, la Processó de Dimarts Sant dels Natzarens i finalment, no es va poder acabar la Processó del Sant Enterrament del Divendres Sant.
A 15 dies vista, el compte enrere ha començat. I les pàgines amb els pronòstics del temps ja es guarden en favorits. I què diuen aquests pronòstics si els consultem ara? Doncs que serà una Setmana Santa de sol. Una cosa que sembla increïble.
Entre molt de sol -en el millor dels casos- i núvols amb sol -en el pitjor-. Així pinta el temps per a la web accuweather, que de moment és l'única que, encara que amb previsions automàtiques generades per ordinador, arriba fins a la Setmana de Passió.
Caldrà esperar per veure si aquests primers pronòstics, encara molt arriscats, es compleixen i si, finalment, la ciutat i els confrares poden tenir una Setmana Santa sense paraigües.

El temps des de Diumenge de Rams a Dissabte Sant. www.accuweather.com  (30.març 2014)