dissabte, 16 de març del 2013

MOSSÈN JOSEP QUERALTÓ PRESENTA L'OPUSCLE DE LA COFRADÍA DEL CRISTO DEL BUEN AMOR AMB UN EMOTIU RECORD CAP EL SEU PRESIDENT

Portada de l'Opuscle de la CBA
Paraules emotives les que van tenir lloc ahir en record de José Manuel Nuñez, el president de la Cofradía del Cristo del Buen Amor y Nuestra Señora de la Amargura con San Juan Evangelista a la presentació de l'opuscle. Al inici de l'acte es va resar per demanar la recuperació de la seva malaltia. Aquest any, el presentador va ser Mossèn Josep Queraltó, que va passar bona part de la seva infància a Montblanc però que ha recorregut nombroses parròquies del Camp de Tarragona, a la vegada que ha estat secretari personal de Lluís Martínez Sistach i Jaume Pujol Balcells. Va estudiar a Tarragona, Barcelona i també a Roma, on es va llicenciar en Dret Canònic  Va recalcar que en aquests moments "vivim uns moments molt importants" en referència a la dimissió d'un Papa de forma inesperada i la elecció d'un altre que no entrava a les travesses. Va recordar que "estem immersos en l'any de la Fe", a la vegada que va assenyalar que s'ha de "treballar per una vida més perfecte".
Durant la seva intervenció, mossèn Queraltó va defensar el paper de les confraries, tot i que va afegir que han d'anar "més enllà de l'estètica i del folklore". Segons ell, han d'aprofundir en el món de la fe. Respecte a la Setmana Santa, va reconèixer que es viuria millor "si ens preparéssim bé".

Article d'Àngel Juanpere, extret del Diari de Tarragona (16.03.2013)