diumenge, 10 de març del 2013

DIVENDRES L'ASSOCIACIÓ DEL PAS DE LA PRESA DE JESÚS VA PRESENTAR EL SEU OPUSCLE

Portada de l'Opuscle 2013
La sala d'actes de la confraria de pescadors va quedar petita durant la presentació de l'opuscle de l'Associació del Pas de la Presa de Jesús. El periodista serrallenc Josep Papió va ser l'encarregat de presentar-lo i va realitzar una bona oratòria emprant l'argot pesquer de les seves arrels que entusiasmà al públic assistent. Papió va parlar del seu passat pesquer, dels seus pasos dins la confraria, amb l'atxa o d'abanderat dels joves i va anar mencionant diferents famílies que formen part dels pescadors. El periodista va saber definir i ressaltar als diferents protagonistes dels escrits de l'opuscle i els relacionava amb alguna qualitat pròpia relacionada amb la mar. Papió va ressaltar que desprès de 57 anys de vida i 20 anys que fa que porten el pas a l'espatlla, aquest any l'Associació del Pas de la Presa de Jesús ha superat el mig miler de confrares. 
Posteriorment, el president de la Confraria va fer entrega de les medalles als abanderats d'aquest any a la processó de dissabte vinent al Serrallo i als de la processó del Sant Enterrament de Divendres Sant. 

Ja podeu veure en aquest bloc dins l'apartat Opuscles, totes les portades editades per la Confraria de Pescadors-Associació del Pas de la Presa de Jesús amb el seu corresponent sumari d'articles i col·laboracions.