dijous, 19 de gener de 2012

La crisi també arriba a la Setmana Santa

Segons informa avui el "Diari de Tarragona", a la Setmana Santa també li arriben les retallades de la crisi. L'Ajuntament de Tarragona rebaixa en 18.000 euros la quantitat anual que dóna a la Agrupació d'Associacions de Setmana Santa reduint aquesta el pressupost que passa de 60.000 euros el 2011 a 42.000 euros per la Setmana Santa d'enguany.
Foto Arxiu D.P. 
Casualment aquesta retallada de 18.000 euros es el cost que va suposar l'any passat la instal·lació de la carpa de la Plaça Verdaguer per la exposició de passos, fet que fa pensar que aquest any podria no instal·lar-se i buscar alternatives a l'exposició dels misteris.
Aquesta rebaixa del pressupost també pot afectar a la instal·lació de cadires i llotges en el recorregut de la Processó de Divendres Sant.
Segons el president de la Agrupació el consistori tarragoní encara te pendent de pagament gairebé la mitat del pressupost de l'any passat, això seria uns 30.000 euros, fet que des de la regiduria de Cultura i Festes expliquen que només queden per pagar 20.000 euros que per tramitacions encara no s'ha fet efectiu, i que corresponen a la subvenció concedida a la Reial Germandat de Jesús Natzarè per les obres d'instal·lació del nou paviment de l'església de Sant Miquel del Pla.
La regidora de Cultura Carme Crespo, recomana a les confraries que "han de fer un esforç per reduir les despeses".

Cap comentari:

Publica un comentari