dimecres, 24 de novembre del 2021

LA SANG I LA SOLEDAT ACABEN L’ANY AMB LA RECOLLIDA D’ALIMENTS I ELS CONCERTS DE NADAL

Com és habitual des de fa uns anys les Congregacions de la Sang i la Soledat celebren l’època de l'Advent i Nadal col·laborant solidàriament amb els més necessitats organitzant una RECAPTA D'ALIMENTS i dos CONCERTS DE NADAL, que tindran lloc a l'església de Natzaret els propers dies 10 i 15 de desembre.  

Del 26 de novembre al 18 de desembre es recolliran a l’església de Natzaret els aliments no peribles i productes d'higiene personal en els següent horaris: els divendres dies 26 de novembre, 3, 10 i 17 de desembre de 18 a 20h i els dissabtes 27 de novembre, 4, 11 i 18 de desembre d’11 a 13h.  Tot el recaptat serà íntegrament donat a Càritas de la parròquia de la Trinitat. També es recolliran els productes durant la celebració dels Concerts de Nadal.  

Concerts de Nadal

El divendres 10 de desembre, a les 19.30h tindrà lloc el primer dels concerts amb l'actuació del Cor Jove, de l'SCHOLA CANTORUM DELS AMICS DE LA CATEDRAL DE TARRAGONA i el dimecres 15, a les 18.30h es celebrarà el concert amb l'actuació de L'AULA DE MÚSICA TRADICIONAL I POPULAR "EL TECLER". Els dos concerts es celebraran a l’església de Natzaret, seu de les dues congregacions organitzadores.