divendres, 11 d’octubre del 2013

AHIR ES VA INAUGURAR ‘PASSIO’

Una visió de la mostra
A les vuit del vespre va tenir lloc al Refugi 1 del Moll de Costa la inauguració de la mostra dels passos i altres elements de la Setmana Santa de Tarragona. ‘PASSIO’ és una magnífica exposició organitzada amb motiu de les Beatificacions dels Màrtirs del segle XX a Espanya, i en la que es poden contemplar  tots els misteris de les confraries tarragonines (amb la excepció dels tres passos de la Reial Germandat de Jesús Natzarè).
El president de la Autoritat Portuària, Josep Andreu va saludar a tots els responsables de les confraries i al públic assistent. El president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa, Joaquim Julià va remarcar que ‘PASSIO’ forma part de les activitats culturals que envolten les beatificacions d’aquest cap de setmana i que la tria del lloc s'ha fet amb la voluntat de descongestionar la Part Alta i habilitar una ruta a la Part Baixa que permet visitar la Necròpolis, l’exposició dels passos i l’Amfiteatre.

La mostra es pot visitar fins el dia 20 d’octubre i l’horari de visita és de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores, i de 16 a 19 hores. Diumenges i festius d’11 a 14 hores. 

El moment de la inauguració de 'PASSIO'

La mostra aplega a tots els passos de la Setmana Santa tarragonina a excepció dels tres dels natzarens